Categorieën
Geen categorie

Even niets over Covid

Ik wil één dag niet over Covid praten.

Ik wil één dag niets over Covid horen.

k wil één dag niets over Covid lezen.

Ik wil één dag niets over Covid schrijven.

Dus schrijf ik er vandaag niet over.

Maar kan dat? Als ik schrijf dat ik er niet over schrijf, schrijf ik er dan tóch over?

Het doet me denken aan de Fakir en Hansje. De Fakir verhuurt vliegende tapijten en Hansje wil er mee gaan vliegen. De Fakir vindt het goed, maar stelt één voorwaarde: “Je mag niet aan een ezel denken”.

Hansje vliegt weg. In het begin wordt hij volledig in beslag genomen door het avontuur en het uitzicht. Wat later denkt hij: “Wat had de Fakir ook alweer gezegd? Oh ja, ik mag niet aan een ezel denken.” Prompt verliest het kleedje zijn magische krachten en valt Hansje er af.

Dus ja.

Morgen dan?

Één reactie op “Even niets over Covid”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s