Categorieën
Geen categorie

Trump, the Good Guy

Natuurlijk is hij dat, Donald Trump, a good guy.

De hardwerkende, werkeloze, witte man uit het middenwesten van Amerika gelooft nog steeds in hem. Trump doet wat hij zegt en zegt wat hij vindt. Trump is niet zoals alle presidenten voor hem, die alleen maar zeiden wat ze dachten dat ze zouden moeten zeggen en niets deden.

Veel mensen vinden Trump een narcist, maar als ik aan hem denk, zie ik de bollenvelden bij Lisse en in de Keukenhof. Hij is uitzonderlijk kleurrijk.

Hij is ook een diepgelovig mens. Het beste bewijs daarvan is dat de ‘evangelicals’ hem door en door steunen en was het niet prachtig dat hij laatst met de bijbel in zijn hand het Amerikaanse volk toesprak en God smeekte America te zegenen. Dan laat je zien dat je jezelf niet als de Allergrootste ziet. Zo’n godvrezend man betaalt natuurlijk ook gewoon eerlijk zijn belastingen.

Hij is een pacifist in hart en nieren. Niks oog om oog noch tand om tand. Hij trekt zijn troepen terug uit Afghanistan, Syrië en Duitsland. Het ultieme bewijs dat hij wars is van geweld.

Veel zogenaamde serieuze pers beweert dat hij niks met het klimaat en de natuur heeft maar dat is overduidelijk nepnieuws. Hij houdt van golfen op de mooiste golfbanen ter wereld midden in de natuur, zoals het prachtige Mar a Lago in Palm Beach Florida waar hij zijn buitenhuis heeft.

Het is onbegrijpelijk dat er mensen in Amerika zijn die boeken schrijven met slechte dingen over hem. Waar halen ze het vandaan? Nu is het zijn 55-jarige nichtje Mary die in haar nog te verschijnen boek ‘Too Much And Never Enough’ allerlei leugens opschrijft. Ik hoop dat het Trump lukt om de verschijning ervan te verbieden.

We zouden allemaal eens wat beter moeten luisteren naar wat Trump te zeggen heeft.

PS. Deze column is eigenlijk alleen voor Pete Hoekstra geschreven. Pete Hoekstra is de ambassadeur van de Verenigde Staten in Nederland. ‘Beste ambassadeur wilt u uw baas zo snel mogelijk wijzen op deze column en de leugenachtige uitspraken over hem die daarin staan. ¡deWeek! is bezig met een wervingscampagne om meer lezers te krijgen en een verbod van Trump op deze column zou daar enorm bij helpen.

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s