Categorieën
Geen categorie

Het is CRISIS

Premier Rutte heeft alle media, ook slapende media als ¡deWeek!, opgeroepen om het onderstaande bericht van de Nederlandse Regering te verspreiden vanwege de ingrijpende maatregelen die in EU-verband zijn getroffen.

Overwegende….

de oorlog die Rusland begonnen is tegen Oekraïne

dat het van de zotte is dat de landen in de EU het wapentuig van Rusland financieren door gas van hen te kopen

…. heeft de Nederlandse Regering besloten om de gasimporten van Rusland per direct te stoppen en de volgende crisis maatregelen getroffen:

Gas gaat op rantsoen.

Koud douchen wordt verplicht. Wim Hof, beter bekend als ‘the Iceman’, zal alle Nederlanders hierbij begeleiden. U kunt hem volgen op alle Nederlandse TV kanalen.

Kachels en CVs moeten uit. Zeeman, C&A en Peek & Cloppenburg hebben aangeboden om alle truien die zij op voorraad hebben tegen 5 euro te verkopen en hopen dat andere kledingzaken hen daarin volgen. Action stelt gratis springtouwen ter beschikking voor mensen die het, zelfs met trui, nog te koud vinden.

De Nederlandse regering begrijpt dat dit ingrijpende maatregelen zijn die elke Nederlander diep zal treffen, maar verwacht eveneens begrip en steun nu een van onze Europese buurlanden is aangevallen door een nietsontziende agressor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s