Categorieën
Geen categorie

Glückwünschen fur die Bayern

“Die Deutsche Fussbal Bund felizitiert die Mannschaft von Bayern München mit dass behahlen von das Kampioenschaft von der Bundesliga!” Zo luidt het persbericht dat Reinhard Grindel, voorzitter van de Deutsche Fussbal Bund, vrijdagavond om 21.13 verzond.

Dat was net na het doelpunt van Serge Gnabry, waamee hij Bayern München op een 5-0 voorsprong zette in de uitwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt.

Reinhard Grindel en zijn Fussbal Bund waren voorbereid. Bayern was de afgelopen 10 jaar kampioen geworden en dat zou ook dit jaar weer gebeuren. Het verrassende was dat het al na 43 minuten in het nieuwe seizoen een feit was.

Hij had de kampioenschaal 22-23 al in de achterbak van zijn Mercedes liggen en reed ermee naar Frankfurt voor de uitreiking aan keeper Neuer, de aanvoerder van Bayern.

Ook had hij Oliver Kahn, de voorzitter van Bayern München, van het voornemen van de Fussbal Bund op de hoogte gesteld. Oliver kon zo zijn voorbereidingen treffen voor het kampioensfeest op zaterdagavond op de Marienplatz.

Bayern kon zich nu gelukkig volledig op de Champions League richten en de rest zou strijden om de tweede plaats.

Viel besser so.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s