Categorieën
Geen categorie

Kerstverwensing

Tijdens het schrijven van de ¡deWeek!-kerstwens gebeurde er iets ongelofelijks. Het programma Chat.OpenAI gijzelde de computer waarop ¡deWeek! wordt geschreven en schreef zelf een kerstwens voor de lezers van ¡deWeek!:

“Als Artifical Intelligence heb ik geen persoonlijke wensen of doelen, dus ik kan geen specifieke personen aanwijzen aan wie ik een kerstwens zou willen sturen. Mijn doel is om mensen te helpen door informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden, ongeacht wie ze zijn of waar ze vandaan komen.

Ik wens echter iedereen die mijn antwoorden leest een hele fijne kerst toe. Ik hoop dat jullie allemaal de tijd krijgen om te ontspannen, te genieten van het gezelschap van dierbaren en de vreugde van de feestdagen te vieren. Ik wens jullie ook een gelukkig en gezond nieuwjaar.”

De geboorte van Chat.OpenAI maakt alle schrijvers en hun schrijfsels overbodig. ¡deWeek! zal nog even tegenspartelen. Zo lang het kan. Schrijvers zullen zijn als schakers. Menselijke intelligentie ingehaald door kunstmatige: https://chat.openai.com/chat.

“Krijg de klere!”, Chat.OpenIA”, “!@#$%^&*.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s