Categorieën
Geen categorie

Boos op de HEMA

In de categorie “Breek, je lijkt zo rustig’, ben ik boos op een HEMA-kassière. Uit een niet-representatieve steekproef met één HEMA-kassière blijkt dat haar ‘Greta- bewustzijn’ niet veel hoger ligt dan de voedzame waarde van een HEMA-worst.

Ik sta met iets te veel spulletjes te wachten voor de kassa. Nooit eerder had ik zoveel spulletjes bij elkaar geharkt als deze keer. Normaal vermijd ik te veel spulletjes. Ik wil liever minder spulletjes, want we hebben al zoveel spulletjes. Maar tsja.

Ik sta voor de kassa en ik vraag om een tasje; tsja vergeten.

Zij, de HEMA-kassière, zegt: ‘Dat is dan 20 cent’.

Ik vraag: ‘Hoezo?’

Zij, de HEMA-kassière, antwoordt: ‘Een plastic tasje kost 20 cent.’

Ik: ‘Ik wil helemaal geen plastic tasje, ik wil een papieren tasje.’

Zij, de HEMA-kassière, antwoordt: ‘Die hebben we niet’.

Ik: ‘Hoezo hebben jullie die niet. Is plastic opeens niet meer slecht voor het milieu als ik er 20 cent voor betaal? Is dit plastic tasje biologisch afbreekbaar dan? Betaal ik er daarom 20 cent voor? Of is dit plastic tasje net zo van plastic als het plastic tasje dat ik vroeger gratis kreeg? Hoezo denk jij, HEMA-kassière, dat dit goed is voor het milieu?’

Ik betaal. Ook de 20 cent voor het plastic tasje, want tsja het is maar 20 cent en ik wil mijn spulletjes meenemen, maar ik beloof mezelf dat ik er wat aan ga doen.

Dus bij deze @MarcelBoekhoorn miljardair en eigenaar van de Hema. Helaas stond u niet achter de kassa anders had ik het u direct kunnen vragen. U kunt dit veranderen, wilt u dat ook?

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s