Categorieën
Geen categorie

De ‘What The Fackcineerders’

Dit jaar worden we gevaccineerd. Het wordt dringen in de wasstraat van de vaccineerders. Tot nu toe is het nog gefraccineerd; slechts een fractie van de mensen is gevaccineerd.

Dit moet zo snel mogelijk worden gemaccimeerd. Daarom zijn er niet alleen verpleegsters die ons inenten, maar ook steeds meer vaccinheren die dat doen.

Toch zijn er nog veel strakscineerders:

  • Sommige mensen zijn bang dat het vaccin ernstige bijwerken heeft. Bijvoorbeeld dat je schoenen opeens allemaal blauwe puntjes krijgen, zoals bij de Minister van Volksgezondheid is gebeurd of dat er een geel plastic label aan je oor begint te groeien, zoals bij gevaccineerde koeien.
  • Andere strakscineerders, de zogenaamde ‘What The Fackcineerders’, denken dat er een complot in het vaccin zit waardoor nieuwe coronavirussen ontstaan zoals het coronanichtje uit Engeland of het Zuid Afrikaanse coronaneefje zodat de pharmaceuten nog meer geld aan covid kunnen verdienen.

Maar tot dusver, aldus het RIVM, zijn er nauwelijks ernstige bijwerken, met uitzondering van langdurig laccineren.

Als er straks toch teveel strakscineerders zijn, zal de overheid moeten gaan re-accineren en mensen moeten gaan aansporen om zich te laten vaccineren. En, zo zegt de Minister van Financiën, vaccineer je vooral nog dit jaar, omdat het vaccin volgend jaar wordt getaccineerd met 21% BTW.

Als we straks allemaal gevaccineerd zijn, kunnen we weer een dagje attraccineren in de Efteling, of naar een museum of naar iets waar jij vác cin in hebt.

Gelukkig is er nu flikkerend vacinelicht aan het eind van de tunnel.

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s