Categorieën
Geen categorie

The realDonald zoekt een baan in een bananenrepubliek

¡deWeek! vindt het een beetje zielig dat Donald Trump van Twitter is gegooid en biedt hem daarom deze week een plekje in ¡deWeek!

Van: The realDonald

Aan alle bananenrepublieken in de wereld

20 januari 2021

Hi there, ik ben the realDonald,

Zoals U weet, ben ik de grootste president allertijden. Maar zij, zij hebben mijn herverkiezing gestolen. Het is een grof schandaal. Ik ben de grootste president van Amerika geweest en ik ben afgezet door een stelletje sukkels. Mijn troepen hebben hun best gedaan. Zij hebben met mij oorlog gevoerd om mijn presidentschap te behouden. Het presidentschap waar ik recht op heb. Ik heb de verkiezingen gewonnen. Maar zij, zij hebben mij uit het Witte Huis gegooid. De verraders.

Over 4 jaar zal ik weer President van Amerika zijn. Om al die tijd op mijn golfgreens te verblijven is een ‘waste’ voor de wereld. Ik heb u wat te bieden. Ik heb de beste president allertijden voor u in de aanbieding.

Ik ben uitermate geschikt om uw land te leiden, als….. Uw land een bananenrepubliek is. Uw land een historie heeft van bloedige coups. Uw leiders hun presidentschap verhullen met dictatoriale trekjes. Of hun dictatorschap verhullen met presidentiële trekjes. Uw volk gedwee en angstig is. Uw land de beste leider zoekt die er in de wereld te vinden is.

Als u niet weet wat ik te bieden heb, informeer dan niet naar de mogelijkheden. U hoort al te weten dat ik de grootste president op aarde ben. De grootste president die er is, die er was en die er zal zijn. Hoe kunt u niet weten dat ik de allergrootste allertijden ben? Ik ben the realDonald. Ik heb het Amerikaanse volk uit de misère geleid. Ik heb hen het geloof teruggeven van een uitverkoren volk dat altijd op de eerste plaats komt. Ik heb de Chinezen verslagen. Ik heb de Europeanen uitgelachen om hun zwakte. Ik ben vrienden met de grootste leiders in de wereld; met Poetin, Erdogan en Kim Sung.

U weet als geen ander dat als ik de macht heb, dat ook grote voordelen voor u heeft.

Wacht niet te lang. U heeft maar één kans. Grijp die.

The realDonald

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

Één reactie op “The realDonald zoekt een baan in een bananenrepubliek”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s