Categorieën
Geen categorie

De aanvoerder van Qatar staat wél even stil

En plotseling was daar het bericht van Hasan Al Haydos, aanvoerder van het Qatariaanse elftal. Hij zei het volgende tegen ¡deWeek!:

“Het grensoverschrijdende gedrag van Nederlanders is walgelijk. Het gaat maar door.  Nu weer een presentator van de Wereld Draait Door, dan weer een parlementsvoorzitter, juryleden van de Voice, een presentator uit de familie de Mol, een politicus van de PvdA, maar ook van D66, Volt, een bejaarde oud-voetballer in een praatprogramma. En dat is dan alleen maar het nieuws dat de Qatariaanse media haalt.

Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers van dit walgelijke gedrag.

Omdat er geen signalen zijn dat het Nederlands Elftal zich vanwege deze walgelijke gebeurtenissen terugtrekt, draag ik als protest in de wedstrijd tegen Oranje een aanvoerdersband met de Nederlandse vlag opsekop. Zoals jullie boeren de vlag laten wapperen. Als een signaal aan Nederland dat er iets moet veranderen.

Nederland mag dan doordraaien, wij willen hier wél even bij stil staan.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s